Kisah Benar Bekas Perokok Tegar

[KISAH BENAR] Kisah yang telah banyak mengubah hidup aku , yang dulunya seorang perokok tegar!     .   “Semburan cecair  herba ni memang gila! Tak masuk akaii !”   .   Pada mulanya aku rase agak skeptical terhadap bemacam-macam produk yang...

read more

Tips Berhenti Merokok

TIP BERHENTI MEROKOK Jika anda bercadang untuk berhenti merokok, mengubah sedikit gaya hidup anda mampu membantu anda mengelakkan diri daripada kekal merokok. Berikut adalah tips berhenti merokok yang ringkas tapi berkesan: Cari Sebab Untuk kekal bermotivasi, anda...

read more

Panduan Berhenti Merokok

PANDUAN BERHENTI MEROKOK Panduan berhenti merokok ini adalah ubat untuk jiwa-jiwa yang terseksa kerana sudah lama menjadi perokok dan perlu memilih untuk berhenti. Panduan ini berbentuk pelan tindakan dan ianya terbukti berkesan untuk ramai orang. Jika anda antara...

read more

Cara Berhenti Merokok Dengan Cepat

CARA BERHENTI MEROKOK DENGAN CEPAT Cara berhenti merokok dengan cepat merupakan rahsia yang amat-amat dicari oleh kebanyakan perokok pada masa kini. Apa tidaknya, merokok sudah dikenalpasti sebagai merbahaya kepada kesihatan diri malahan orang lain di sekeliling turut...

read more
Berhenti Merokok

Berhenti Merokok

BERHENTI MEROKOK Dalam banyak-banyak cerita tentang rokok, salah satu topik yang paling popular adalah berhenti merokok. Dengan GST dan juga kos sara hidup yang meningkat, berhenti merokok menjadi satu keinginan yang utama bagi para perokok. Apa yang sedihnya,...

read more
Tips Berhenti Merokok

Tips Berhenti Merokok

=============== "SUAMI SAYA DAH STOP MEROKOK, ALHAMDULILLAH" =============== . " saya perokok tegar selama 20 tahun, sehari lebih sekotak. Berbelas kali cuba berhenti tapi selalu fail. Dengan I-QUIT, sy cuma ambil masa 5 HARI je dan sy dah berhenti lebih setahun....

read more

Like Facebook

TENTANG MOHD FIRDAUS

Mohd Firdaus, merupakan seorang perokok tegar semenjak sekolah menengah lagi. Pada zaman remaja, keinginan untuk mencuba sesuatu yang baru sangat tinggi sehinggalah beliau terjebak dengan rokok.

Bila dah meningkat dewasa barulah sedar yang merokok itu banyak kesan buruk berbanding kesan baik. Sehinggalah beliau mencari jalan penyelesaian dan terjumpa dengan produk I-QUIT.

Misi beliau sekarang ialah membantu perokok-perokok di Malaysia untuk berhenti merokok secara kekal dan tidak akan kembali kepada ketagihan rokok lagi dengan menggunakan I-QUIT Berhenti Merokok. Setakat hari ini seramai beribu-ribu orang telah berjaya dibantu untuk berhenti merokok.

I-QUIT bukan sahaja dapat menghilangkan ketagihan merokok, malah sudah ada banyak kes melibatkan individu yang terlibat dengan ketagihan dadah seperti ketum dan pil kuda berjaya pulih dan kembali pulih semula.

Recent Comments

    Categories