[KISAH BENAR] Kisah yang telah banyak mengubah hidup aku , yang dulunya seorang perokok tegar!

 

 

.

 

“Semburan cecair  herba ni memang gila! Tak masuk akaii !”

 

.

 

Pada mulanya aku rase agak skeptical terhadap bemacam-macam produk yang diiklankan di pelbagai media.

Mana taknye, dah bermacam-macam cara yang aku cuba. Tapi resultnye hampeh.

 

 

Walaubagaimanapun aku terus berusaha untuk berhenti  merokok. Maklumlah harga rokok dah makin mahal sekarang. Umur lak makin lama makin tua, tahap kesihatan makin menurun…huhu

 

 

Tp ape yg aku nak kongsikan di sini ialah mengenai 1 produk yg dinamakan “I-QUIT”. Aku tertarik untuk mencuba produk ini setelah membaca mengenai result positif pengguna2 yg telah mencubanya.

 

 

Sebelum beli, biasa la aku pun bt la research sikit pasal bnde ni. Kalau korang nak ke website I-QUIT, klik je link ni http://www.taknakmerokok.com/utama/

 

 

Terdapat beratus2 testimoni mengenai org yg telah berjaye berhenti merokok selepas menggunakan I-QUIT. Yang paling bestnye kebanyakan mereka berjaye berhenti merokok dalam masa yang singkat.

 

 

Ade yang berjaya berhenti merokok x sampai dalam 7 hari. WOW! Memg x masuk akaii bro. Aku sendiri pn mls nk bace testimoni sebab byk sgt dh.

 

 

Slogan produk ini ialah I-QUIT “Berhenti Merokok dalam 7 Hari”. Akhirnya aku beranikan diri utk try produk ni.

Aku pun terus contact seller dan bank in duit termasuk kos pos, RM8 je. Hehe…

 

 

Keesokannya produk tu sampai. Sebab aku bt payment sebelum kul 2 ptg. Cepat jugak sampai, klu produk lain ambik mgkin ambik mase 2-3 hari.

 

 

First time gune, aku pn try la spray kt atas lidah 3kali seperti arahan yg ditulis pd kotak I-QUIT n then aku pun isap rokok. Maklumlah lps mkn, memg best isap rokok…hehe

 

 

Tapi ape yg berlaku adalah sebaliknya, rokok tu dh rase agak payau sampai loya tekak aku dibuatnya. Memg x best sgt.

 

 

Aku Cuma dpt isap 3-4 pam je lps tu terus buang rokok yang aku isap td. Tapi disebabkan aku ni da lebih 10 tahun isap rokok, klu x slp aku da 15 tahun, ketagihan terhadap rokok agak susah nak hilang.

 

 

Aku terus isap rokok tapi sebelum tu memang wajib aku spray dulu 2-3 kali kat ats lidah. Dpt habis separuh je rokok lps tu campak kt dlm longkang.

 

 

Alhamdulillah, kini aku da berjaya berhenti merokok , dh 2 bulan lebih x isap rokok dan perasaan untuk isap rokok tu dah xde lg.

 

 

Berhenti  merokok memg seronok, sampai susah aku nak cerita cAmne perasaan aku bila berjaya  berhenti merokok…huhu

 

 

Tapi aku berjaya berhenti merokok lama sikit kot, dlm 10-12 hari la jugak bru aku betul2 dpt tinggalkan rokok.

 

 

Aku tahu ramai lagi perokok2 luar sane yang nak berhenti merokok. Aku rase bersalah kalau x tlg mereka yg betul2 ade niat nak berhenti merokok.

 

 

Kesimpulannya di sini, nak berhenti merokok tu buknlah susah sgt. Guna je semburan cecair herba ni…hehe

PERCUMA

PANDUAN BERHENTI MEROKOK DALAM 7 HARI

You have Successfully Subscribed!