===============
“SUAMI SAYA DAH STOP MEROKOK, ALHAMDULILLAH”
===============

.

” saya perokok tegar selama 20 tahun, sehari lebih sekotak. Berbelas kali cuba berhenti tapi selalu fail. Dengan I-QUIT, sy cuma ambil masa 5 HARI je dan sy dah berhenti lebih setahun. I-QUIT memang berkesan” Zainizam, KL

.

“ Hanya berbekalkan baki I-QUIT yg tak habis pemberian seorang kawan, dia bagi kpd sy dan suruh guna dengan niat kerana ALLAH SWT. Alhamdulillah sy berjaya berhenti rokok dalam masa 7 HARI.” Hasif, Gombak

.

“ sy guna I-QUIT dalam masa 3 HARI, ketagihan merokok dah hilang. Selepas 7 HARI guna, sekarang dah jarang sebab dah tak rasa nak rokok lagi. Dah 16 tahun merokok, sekarang DAH BEBAS. Terima kasih I-QUIT.” Mohd Mazlan.

.

============
KENAPA ANDA PERLU GUNA I-QUIT ??
============

[✔] HALAL - Yup, produk ini mendapat pengiktirafan HALAL drp JAKIM. Boleh digunakan serta-merta, tanpa was-was.

 

[✔] PENGIKTIRAFAN KKM - I-QUIT telah diiktiraf olh pihak Kementerian Kesihatan Malaysia sbg makanan tambahan. Jadi anda x perlu risau tentang kandungan I-QUIT yg sememangnya tidak mempunyai bahan dari dadah atau steroid.[✔] PRODUK BERTARAF GMP( Good Manufacturing Practice ) - IQuit mendapat pengiktirafan drp GMP di bawah kawalan goverment bertujuan untuk di eksport ke luar negara. Anda boleh guna I-Quit dgn lebih yakin.

 

[✔] BERTARAF IMP ( Islamic Manufacturing Practice ) - Selain dari GMP, I-Quit juga tlh diiktiraf oleh IMP. Pengeluaran produk Halalan Thoyiba, sekali lg anda blh gunakan tanpa sedikitpon rasa was-was. Ini adalah tanggungjawab yg disifatkan sebagai Fardhu Kifayah mengikut hukum syarak, bagi menjamin keselamatan anda supaya mendapat produk yg bersih, suci, halal lagi baik.

 

[✔] 100% SEMULA JADI - Formulasi terkini I-QUIT, campuran herba tempatan dan makanan sunnah. Sebab tu la juga I-Quit senang dpt byk pengiktirafan. Bahan-bahan yg digunakan adalah selamat utk anda tanpa ade kesan sampingan yg bahaya untuk anda.

 

[✔] PREMIUM GRADE QUALITY Control - Gred premium yg terbaik ini juga merupakan salah satu sebab produk ini adalah yg terbaik. Kami menumpukan sepenuh perhatian terhadap proses penghasilan I-QUIT supaya dpt memberikan kualiti yg terbaik kpd anda yg serius nak berhenti merokok.

 

[✔] BUATAN MALAYSIA - Bukan di import dan semua yg terdapat pada I-Quit Sebenarnya adalah buatan Malaysia. Jadi, kalau anda nak berhenti merokok, anda x perlukan produk mahal-mahal yg di import dari luar negara. Kat sini pon ade…hehe

 

[✔] NON ANIMAL & CHEMICAL USED - I-Quit tidak menggunakan ape2 sumber dr haiwan dan juga bahan kimia yg bahaye. Ini utk menjamin keselamatan anda yg menggunakan I-Quit.

 

[✔] NON ALCOHOL - IQuit juga tidak menggunakan bahan dr alkohol. Anda blh spray dan guna I-Quit ni pada bila-bila masa tanpa perlu fikir berkenaan sah atau tidak untuk dibawa semasa solat.

11870878_174669102865173_1640289441335759922_n

========
TAWARAN ISTIMEWA
========

Miliki I-Quit dgn harga promosi yg bakal tamat x lama lagi

Whatsapp “iquit” ke 013 492 5706 ( Firdaus )

Whatsapp “iquit” ke 013 492 5706 ( Firdaus )

Whatsapp “iquit” ke 013 492 5706 ( Firdaus )

PERCUMA

PANDUAN BERHENTI MEROKOK DALAM 7 HARI

You have Successfully Subscribed!